Over ons

  • A&G Services & Facilities is een jong en enthousiast bedrijf dat begin 2014 is opgericht en ontstaan uit A&G Security die sedert 2007 bestaat en zijn sporen ruim heeft verdiend in deze branche. Door jarenlange ervaring in deze branche en de aanhoudende vraag van bestaande opdrachtgevers ook diverse andere diensten in te kunnen vullen is in 2013 het idee gestart hier een geheel nieuw bedrijf voor op te zetten en dit heeft geresulteerd in het oprichten van A&G Servies en Facilities in 2014.
  • Onderhoud, schoonmaak en groenonderhoud ┬áis een continu proces en vereist steeds aandacht. Wij zijn daarom ook continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren. Betrokkenheid van onze kant en participatie van een klant maken het mogelijk elke dienst of een combinatie van diensten op de wensen en behoeften van een klant af te stemmen.
  • Aangezien A&G Services & Facilities beschikt over specifieke kennis in de branche en weet deze kennis goed en kundig te vertalen naar de behoefte van onze klanten. Deze synergie reflecteert zich vooral in de hoge kwaliteit van onze diensten. Kwaliteit is dan ook een van de sleuteleigenschappen van A&G Security.

ECABOerkend-leerbedrijf-fc2

Sinds december 2014 zijn wij ook Ecabo erkend leerbedrijf.