Event Support

A&G EVENT SUPPORT biedt u de mogelijkheid om op stijlvolle wijze uw gasten gastvrij te ontvangen met de beste service en ondersteuning. Stijlvol, hartelijk en gastvrij. Wilt U meer dan een hostess? Want bij ons vindt u ervaren mensen die begrijpen welke aanpak, presentatie en uitstraling passen bij uw evenement, congres, ontvangst of actie. Wij realiseren oplossingen die bij u en uw relaties en gasten precies de juiste snaar weten te treffen en het goede gevoel weten op te roepen. Want daar gaat het tenslotte allemaal om.

aeng events

Cruciaal is een goed plan. En om een goed plan van aanpak te kunnen maken praten we met u over uw doelstellingen, uw gasten en alles wat er verder bij uw evenement komt kijken. Zo’n plan is vaak aanleiding tot een gesprek over mogelijkheden en invullingen waar u misschien niet eerder aan gedacht had. Bovendien biedt een goed uitgewerkt plan u ook de gelegenheid om zo veel mogelijk rendement te halen.

We ontvangen uw gasten op beurzen, bedrijfsfeesten, mediafeesten en andere partijen, begeleiden vips, en delen programmaboekjes of attenties uit. We weten de uitstraling van uw onderneming te vertalen in een stijlvolle en vriendelijke aanpak die er voor zorgt dat uw gasten zich op hun gemak voelen. Ons service team neemt u de nodige zorgen uit handen en biedt u valet parking, het beheer van de garderobe en andere ondersteunende diensten.

Diensten op maat voor uw specifieke evenement, zoals:

• Ontvangst

• Toegangscontrole

• Ordebewaring

• Podiumbewaking

• Artiestenbegeleiding

• Contact met dienstverlenende instellingen

A&G SECURITY zal alle maatregelen nemen om het evenement zonder problemen te laten verlopen hierbij denkende aan bijvoorbeeld toegangscontrole, het spotten en verhelpen van onveilige situaties en natuurlijk het handhaven van de algemene orde en veiligheid op en om het terrein/object voor, tijdens en na het evenement.